Specialisaties

De fysiotherapeut helpt u te (blijven) bewegen!

Manuele
therapie

De manueel therapeut verhelpt de functiestoornis van het gewricht door het toepassen van specifieke passief mobiliserende bewegingen.

McKenzie therapie

McKenzie therapie is een wereldwijd gebruikte onderzoeks- en behandelmethode voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat.

Scoliose behandeling

De methode Schroth is de enige scoliose behandeling waarvan het effect wetenschappelijk is bewezen.

Geriatrie fysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek.

Fysiotherapie aan huis

Indien u niet naar de praktijk kunt komen, kunt u mogelijk in aanmerking voor “aan huis fysiotherapie”.

Sport fysiotherapie

Sportfysiotherapie is bedoeld voor o.a. mensen die een blessure hebben opgelopen en zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen hervatten.

Trauma revalidatie

Specialist in het revalideren van patiënten na een breuk of letsel van het houdings- en bewegingsapparaat.

Arbeids fysiotherapie

Een groot deel van ons werkende leven zijn we aanwezig op onze werkplek. Helaas zien we daar veel lichamelijke klachten ontstaan.

Dry needling

Dry needling is een nieuwe behandelmethode binnen de fysiotherapie waarbij spieren worden aangeprikt en hierdoor snel en langdurig ontspannen.

Claudicatio intermittens

Claudicatio intermittens is een benaming voor pijn in de benen ten gevolge van een vernauwing of afsluiting van een slagader in de benen. Een vaker genoemde benaming is etalagebenen/cladicatio intermittens.

Podotherapie

Uw podotherapeut, Mirte van Dijk, is specialist in het onderzoeken en behandelen van voetgerelateerde aandoeningen.

Diëtetiek

Voor de diëtist is het een uitdaging om het inzicht bij cliënten te vergroten en hen weer met een brede glimlach de deur uit te laten gaan. Hier helpt en coacht de diëtist dan ook graag bij.

Maak een afspraak

3 + 13 =